fredag den 21. november 2008

Flere ugers opdatering.....

Rart at høre at der er nogen som læser bloggen :-) og som har KRÆVET en opdatering; så here it comes - nyeste øverste:

17. – 21. november 2008

Ugens første dage var booket med arbejde, da vi havde deadline på arbejdet, så 22 timer blev det til de to dage. Onsdag var lidt bedre, men sov desværre over mig til agility træning på Noagård ØV !

Torsdag var tøsetur med Pia, Miriam og Carina; desværre var vores kommunikation med Miriam gået lidt skævt, så vi ventede på Miriam, som det viste sig havde måtte tage på aftenarbejde på hendes nye job. Vi andre kom en tur i World Cup Hallen i bowling i Rødovre, hvor fik lidt at spise og så bowlede i næsten to timer; hvis Carina nogensinde prøver at bilde jer ind at hun ikke kan bowle ..don’t belive her ! Men havde måske lig så meget at gøre med Pia og mines dårlige evner udi bowlingkunsten.
Så er vi fremme ved fredag aften, hvor der slappes efter lang dag på arbejde med mange møder og forsøg på at rydde bord, da Jens og jeg har ferie i næste uge..... dvs. At jeg skal på Lean dag 3 mandag og Jens på seminar m Martin om tirsdagen – så en lidt amputeret ferie uge.

I morgen først B træning og så undervisning i Rally – har fundet baner til holdet  og så afslapning.
Søndag – tja gambler stadig om jeg skal tage til distancerytterforeningens generalforsamling i Stenlille og/eller støtte Jens i B klub mesterskab m Freja. Til det første skal Lotte jo ha’ sin præmie, og er da nysgerrig efter at høre hvem som bliver årets stævne 2008 (man har jo en drøm......)
Nå ja og så skal der lige skrives ansøgning om at komme på coach uddannelse via jobbet... hvis der nikkes, så blir 2009 et hårdt år  men super spændende – og så tror jeg at en ny hvalp må vente til 2010 sammen med et eget kuld. Nå det kommer lige i boksen indtil der vides besked !

16. november 2008
Dagen for årets distancearrangørmøde på Fyn. Havde aftalt med Lotte, at hun ville have Mette med fra Egholm ridtet – og så skulle vi mødes sammen med Kenneth fra Slagelse rideklub på Bilka’s parkeringsplads. Men vi fik kørt afsted mod Fyn uden at have Kenneth m i 1. omgang, da han ikke var at finde på parkeringspladsen. Så vi måtte lige en tur til Vemmelev og tilbage til Slagelse og hente Kenneth. Turen til Vissenbjerg er for os jo forholdsvis kort – og vi nåede frem til et rum fyldt med kendte mennesker, så hyggeligt at mødes på denne måde.

Efter kort morgenmad, så gik mødet igang med året der gik i distancesporten, nye tiltag/regler i 2009 og sluttelig stævnekalender 2009. Vi troede at det ville gå glat i år, men vi sluttede faktisk til annoncerede tid – og fik sat dato til næste år  Kan afsløre at jeg skal være dommer til 2-3 stævner og hjælpe min. 2 stævner på selve dagen; og så skulle der også gerne være tid til at være hjælper for Lotte – som i øvrigt skal have pokal for den rytter, som er medlem af Distancerytterforeningen, som har redet flest pointgivende km i 2008 !! Sådan Lotte!!

Lotte og Irina til præmieoverrækkelse i Dronninglund - gennemførelse af 90 km klassen og placeret i FEI klassen.


Fedt at have været med på de fleste af km’erne. Ultimo april skal vi til Jylland og afholde en start-up dag for 2-3-4 klubber i Jylland, hvoraf den ene er helt ny, den anden en klub, som har været med før for 4-7 år siden og måske en klub som har lavet stævner i nogle år efterhånden.

15. november 2008
Klubmesterskab i rally og dernæst trænermøde i DcH Jyderup, og det sjoveste var klart klubmesterskaberne. God stemning hele formiddagen, hvor vi havde fået Lis til at have tegnet banerne og være dommer – tusinde tak Lis  Dooley deltog i begynder, og jeg vil tro at vi endte i top 3 ud af 12 deltagere. Freja og Bellis var med i viderekomne klassen, hvor jeg tror at Freja har vundet – og Bellis sidst :-) Vi får resultaterne lørdag den 29. november 2008, hvor klubben holde julehygge og uddeling af pokaler.


Bellis og jeg til rally konkurrence i Roskilde 2008 taget af Carina - www.aussies.dk


Nåede at køre hjem med hundene inden at trænermødet startede og tak for det - da mødet endte m at vare næsten 4,5 timer!
Der var ups og downs til mødet, men nogle af de gode ideer er der efterfølgende kommet noget godt ud af da de har taget nogle af ideerne op !! Super godt gået Lotte. Aftenen gik med afslapning og lidt forberedelse til søndagens møde.


13. november 2008

Lean proces dag 2 på arbejdet, hvor det var svært at holde dampen oppe hele dagen, da vi ikke kunne komme videre med vores 1. projekt i gruppen før vi har afholdt møde med cheferne. Vi kom igennem 3 andre ideer og fik flyttet rigtige mange sedler fra boblere til under udvikling.


12. november 2008
Lean seminar på arbejdet – intro til Lean og hvordan man bruger det – vi var nogle stykker fra de 3 forskellige grupper i afdelingen, som deltog i kurset på arbejdet. Super effektiv med aktiv udførelse i gruppe om hvoran man arbejdede i 1905 – så 1935 (samlebånd) og så efter Lean proces i 2008  kunne godt have brugt flere dage på dette, men var vist så også et 3 dages kursus kogt ned til 1 dag.
Træning på Noa gård i agility om aftenen – stakkels Bellis at hun skal trækkes med sådan en hundefører – men faktisk gik det ret godt denne dag, hvis jeg selv skal sige det !

11. november 2008
Jens var til vinsmagning på arbejde med Søren fra Charelius efter arbejdstid, så han havde fornøjelsen af at blive sat af på arbejde lidt tidligere end normal  Var desværre på arbejde til så sent at jeg kunne hente ham på vej hjem. Fik lige smagt den ene hvidvin fra Alsace – mums den var lækker og sikke noget ost fra Kalundborg, som Jens souschef Martin havde fundet frem. Kørte så lige en af Jens’s medarbejdere hjem til Hørve, da hun mente at have indtaget for meget vin til at ville køre hjem; ganske fornuftigt 
Hundene var meget glade da vi kom hjem, så aftenen gik med lidt trick træning især freeshaping, hvor Bellis nu har lært at tage hovedet imellem benene og Dooley at føre sit hoved til sit venstre bagben ved ren shaping. Sjovt at se deres ildhu – de synes bare at det er fedt at træne.



9. november 2008

Dagen for Nordisk vinder udstilling i Herning, hvor der var 9 Kelpier tilmeldt – heraf Bellis’s søn Laddie, som blev udstillet for første gang – i hvalpeklassen. Han fik lovende – men havde klaret sig rigtig godt i ringen – kritk med videre på hvalpenes blog



Tillykke til Conny Borg fra Sandviken med at blive Bedst i Racen – Nordisk Vinder 2008 samt til Annette med Diesel som blev Nordisk Vinder 2008 (og bedst i modsatte køn) med Cert – cacib og hele pivetøjet. Maibritt m Gali blev Nordisk Junior Vinder hos hannerne - Og SKOVFARMEN'S chocolate dixie dream blev det hos tæverne. (Opdateret 22.11.08 efter Brigitta's kommentar - undskyld for at jeg havde skrevet forkert til at starte med... øv - husker I at sende foto til www.showdogs.dk ?)

Imens var jeg på træneruddannelse i Slagelse – sidste modul, hvis man havde gennemført alle de andre; der stod spor og evaluering på programmet.
Rigtig god blanding af teori og praktik, hvor vi fik lov til at undervise en hundefører (3 instruktører) i genstande på sporet. Fik ting med hjem til ”rygsækken”.
Evalueringen var meget kritisk – men pudsigt at høre de to på holdet den dag, som ellers har deltaget på holdet før (med Michael, Miriam og Jesper fra DcH Jyderup). Der var vidt forskellig oplevelser af samme modul - dog taget på forskellige tidspunkter. Havde en god eftersnak med Erling om hvordan man kan være med til at præge uddannelsen. Håber at det kan lade sig gøre at prægen uddannelsen i den rigtige retning med en større blanding af teori og praksis.


8. november 2008
Havde fået chancen for at komme på et 3 x 2-3 timers agility kursus med både Dooley og Bellis hos Johanna – afholdt hos Pia Varkil på Tuse Næs. Super fed træning – vi har laaaaaaaang vej i vores slalom træning  Dooley blev startet på vippen – og det synes hun var super sjovt  - og vi fik trænet en smule kombinationer på spring. Fik tips til indlæring af slalom, som jeg tror vil passe Dooley super godt, noget m fart, spænding og sjov. Vi glæder os allerede til december.




7. november 2008
Dagen for premieren for James Bond’s nyeste film, Quantum Solace, hvor vi havde aftalt med 8 andre hundetossser at mødes for at spise først – og sørme om Julebryggen ikke også faldt denne aften 20.59, så vi nåede lige at få (dele) en enkelt Tuborg Julebryg – da filmen startede 21.10. Som altid hylende morsomt at være i biffen med hundetosserne, måske vi skal ha 1-2 mere med næste gang ?  Forslag til ny film modtages – og så skal vi ha fundet et nyt sted at spise - er Den Sorte Gryde i Holbæk et godt sted at spise ?





6. november 2008:
Dag to af stresskurset var med en hel anden attitude til undervisning fra underviserens side – Margrethe Høst fra CVU Øresund – helt urolig måde at undervise på, meget levende og god til at inddrage hendes forskellige oplevelser som husmor, psykolog, diplomatfrue. Hun fik inddraget de fleste af kursusdeltagerne i løbende dialog gennem hele dagen. Utroligt modsat undervisning i forhold til dag 1 (5. november).
Synd at hun bor i Sydafrika for hende kunne jeg godt tænke mig at have til undervisning i fremlæggelsesteknik, være coachet af mm. Man var helt vildt opløftet efter sådanne en oplevelse.


4 kommentarer:

Hazyland Border Collies & Biscuit sagde ...

Phew! Måske skulle du opdaterer lidt af gangen - man bliver helt svedt af sådan en maraton update! :0D

Anonym sagde ...

jubiiie endelig en opdatering ....

Anonym sagde ...

Rart med lidt nyheder fra jeres kant af! Meeen lige en rettelse! Diesel blev Nordvinder hanhund - ikke ungdomsvinder - det blev Dixie og AussieGali blev ungdomsvinder hanhund ;-) Det er når du skal huske og skrive så meget på een gang!
Vi snakkes!
Kram
Brigitta

Anonym sagde ...

:-) Du er undskyldt og jeg arbejder på det med showdogs.dk - vil gerne lige have Dixie´s tyske titel registreret af DKK først.
Krammer igen!

Brigitta