mandag den 3. marts 2008

Dejligt at se at bloggen blir læst...

Og at man får kommentarer om at en blog skal opdateres "jævnligt" - dvs. ikke på månedsbasis, som der blev klaget over.... ;-)

Vil starte med endnu en gang at ønske Emmy & Johanna god fornøjelse på Crufts 2008 i Birmingham fra torsdag af.... er jo slet ikke misunderlig. Heller ikke på Bianca, som tager derover i weekenden for at se på lydighed - HULK !

Dagen i dag var jo returning til arbejde efter en uges ferie, men var heldigvis ikke så slem som frygtet, da der ikke lå uoverskuelige mængder af mails og post *jubii*, så det ser lidt lysere ud end først antaget. Derudover er vores deadline rykket fra den 14. til den 17., så der nu er mulighed for at tage en weekend mere i brug, hvis der er behov for det ! (vi er varslet overarbejde i førstkommende weekend...men pga. DcH Jyderup's konkurrence søndag, er det "kun" lørdag som må tilbringes på kontoret).

DcH Jyderup afholder kredskonkurrence på lørdag, hvor Jens og jeg står for programmet + dommersedler mv. - som blir printet tirsdag aften i klubhuset, mens vi alligevel er til trænermøde (det tog en krig at få printet bare A-hundenes dommersedler i lørdags). Blir et spændende møde i morgen hvor vi bla. skal diskutere etisk regelsæt for klubben; både hundefører/hund men også mennesker imellem. Jeg har aftalt med Jens/Miriam/Jesper, at jeg godt vil tage et rally hold igen - dels mangler vi C-trænere, Jesper vil gerne (men er "bundet" af rally holdet) - og dels har jeg fået mere movitiation til at være træner igen. Glæder mig til at dele tjansen med Miriam igen - og kan håbe at det er gensidigt ;-)

Vi fik gået en god tur m vapperne her til aften - og Dooley er ved at blive ret god til at gå "fod" - men ellers så ligner hun nedgravet Kelpie, da hun trækker så meget i snoren. Og måske har vi fået plads på 1-dags kursus for unghunde med klikker i slutningen af marts.. ville være super lækert :-)

Blir mere og mere overbevist om at Bellis er m hvalpe --hun stjal nemlig IGEN fra bordet her til aften..mad altså. Så hun skal nok til at ha' lidt mere mad/mere egnet mad til drægtig tæve. Brigitta fra Skovfarmen drillede mig i aften med, at det nok er fordi, at Bellis venter 11 hvalpe....SKRIIIIG ! I øvrigt er der omkring 20 kuld Kelpie hvalpe i Europa pt. eller i nærmeste fremtid - hvilket er HELT vildt.... Sverige alene har vist 11-14 kuld nu eller i støbeskeen. Endnu en grund til at vi ikke satser på 9+ hvalpe.... 6-8 stykker vil være passende.

Hasta la vista...sengen kalder - vi skal være klar til endnu en arbejdsag + trænermøde (som skal være færdigt på en time...da CSI starter i morgen!)

ps. Bufas har fået gang i sin blog igen - spændende læsning om bla. redningshundetræning

Ingen kommentarer: