søndag den 9. marts 2008

DcH kredskonkurrence


Så er årets første kredskonkurrence i DcH på Sjælland "overstået".

Jens skulle deltage m Freja i B-klassen, og jeg var indskriver / beregner (havde Dooley m til selskab/socialisering).

Dagen startede m at vi sov over os - og måtte køre som død og hel**** for at nå det, da vi havde alle dommersedler og indskrivningsartiklerne. Vi nåede det lige til 7.15, hvor vi startede med at indskrive hundefører til konkurrencen.

Dagen forløb uden de store problemer - og lader til at alle havde en rigtig god dag :-)
Nåede ikke at se ret meget hundearbejde, da jeg sad i klubhuset sammen med Sandie/Stig, hvor der blev hentet resultater og registreret disse i edb program fra DcH Lemvig (bruges også til agility - og er bare et super program at arbejde med...! Kan KUN anbefales).

Dooley var med som selskab / tid til socialisering ved at ligge i bur ved siden af m kødben - og hun fik lov til at tusse lidt rundt i klubhuset. Både Sandie og jeg synes at det var hyggeligt at Dooley lå bagved og puslede lidt samt kom med hendes små lyde. :-)

Heldigvis blev det ikke helt så vådt som frygtet - og det gik faktisk rimeligt for Jens / Freja, som opnåede 166,40 point (ud af 200 mulige - og han skulle min. ha' 160 point for at få ½ oprykning til næste klasse - de skal ha to ½ oprykninger for at komme op). De endte m at blive nr. 2 - og fik faktisk pokal :-) Kun slået af en anden Kelpie - Kitty fra Anette Lunau (DcH Herfølge) som faktisk er halvsøster til Dooley (samme far). [Billedet viser de tre placerede i B-klassen fra i dag]

Tillykke til Miriam med Curie som opnåede deres første ½ oprykning fra C til B :-) samt til Charlotte, Benedicte og Grethe for gennemførelse af dagens konkurrence. Og et stort trøstende skulderklap til Lotte, hvis schæfertæve Gaia desværre blev skadet under konkurrencen !

Har desværre måtte sætte moderatorkontrol på kommentarer pga. spamindlæg ..øv !

Ingen kommentarer: