tirsdag den 16. september 2008

weekend

Lørdagen blev tilbragt som dommer til et distance stævne i Skov Hastrup v Hvalsø fra 7 morgen til 7 aften - og hvor er det dog fedt ;-) især en dag som denne hvor der kun er brug for en's funktion i begrænset omfang, så jeg havde tid til at se til starten, målet og ikke mindst dyrlæge kontrollen. jeg kan godt lide at der er styr på denne - da der ellers indtræffer det rene anarki ;-) nu skal vi lige have fået fortalt de nye i sporten hvordan man melder til mellem og afsluttende kontrol. Hvis du har forslag til hvordan man bedst får det gjort så sig endelig til ;-)
jens var til firma fest hele dagen, så hundene var ret friske da jeg kom hjem, så de fik en tur på marken rundt og så ellers på sofaen, hvor jeg så lidt springning - faldt i søvn og endte i sengen kl 22 godt træt. Sov til den årle morgen stund kun afbrudt af Jens's hjemkomst - det var skønt ! 0
søndag var totalt uden aftaler så der blev slappet - gjort rent - ryddet op og fjernet nogle dårlige samvittigheder forenings mæssigt. Super skønt !

Ingen kommentarer: