onsdag den 24. oktober 2007

Sådan noget L****

2 af hundene har fået kennelhoste... *GRRR* hvor irreterende, når Iben nu havde tilmeldt Freja og Bellis til dogdancing konkurrence den 27. oktober og Bellis til dogdancing kursus på søndag. Men vi melder fra til begge dele med hund - mens Iben tager til Næstved begge dage uden hunde - leger reporter m skriveblok og kamera lørdag til konkurrencen og deltager uden på søndagens kursus.

Ellers har vi i aften lige fået trænet alle hundene; Jens startede m Dooley som fik prøvet apport, fri ved fod, plads, fremadsendelse, felt (DcH), dæk under gang, blive i dæk. Dooley var ret tændt men var mest til at træne på guffer i aften.

Iben fik trænet Bellis i "jule" - venstre rundt om Iben tæt på, zigzag i forskellige retninger, touch på parably, half fra position foran både med og uden parably, pote siddende i takt til mine føder, pote liggende i takt til mine fødder (forholdsvis ny øvelse), heelwork og rally øvelsen bakke ved siden af fører.Trænede meget med to tennisbolde - det var vildt sjovt for Bellis i dag.

Andy fik lige 4 minutters træning i fri ved fod, bakke ved siden af fører, apport (han gad ikke slæbe den retur) og lidt twist og rundt for hans ryg samt en godbid mellem hans forben.

Freja fik lige trænet lidt stillingsskift med Iben (Jens lavede nemlig god mad :-)) - vi prøver at træne at hn skal flytte sine bagben i stedet for forben i de forskellige positioner. Prøvede atlægge en parably som grænse for hende..gik super..fik belønnet hende for at holde positionerne også. Hun fik til sidste leget med et reb..som hun var super glad for.

Næste weekend får vi besøg af Bosco fra B-kuldet sammen med Per og hans datter, som løber agility med Bosco. Det glæder vi os meget til, da vi ikke har set Bosco og fam. i lang tid.

(Be)Zoey fik i weekenden 223 point i A_klassen til deres klubmesterskab - tabte 0,5 point i stuedressuren !! Desværre missede de helt eftersøgningen, da det var IKKE-Zoey terræn = mange tidsler og brændenælder.

Bounty - den sidste bror i kuldet - fik en flot 1. plads i let øvet agility (Som jeg vist skrev i sidste indlæg)....

Hvis vi ikke kommer til bloggen før - så kom til Næstved på lørdag - Grønnegades Kaserne og se super hundedans!!


Ingen kommentarer: