søndag den 21. oktober 2007

Hundeweekend

Fredag stod i Dogdancingen's tegn, da Sofie og Anja (Sofie's side http://www.felixhunden.dk/ ) havde inviteret til For Fun aften på Tuse Næs hos Charlotte Lynghom - http://www.lyngholm.com/ .



Det var bare så super en aften, hvor man fik mulighed for at afprøve sit program indendørs inden årets første indendørs stævne foregår i Næstved i næste weekend.


Der var snacks, drikkelse, varme i hallen undervejs, og efterfølgende blev vi bespist med lækkert mexikansk mad. Der havde undervejs i løbet af aftenen været mulighed for at afkrydse på en stemmeseddel om dagens bedste kostume, flotteste positioner mv. - og der var rigtige flotte præmier fra Flora Danica Smykker, Royal Canin kalender til alle og godbidder til alle fra Olivers.


læs mere om aftenen hos Emmy - http://www.hazyland.dk/dogdancing_dagbog/hygge/hygge.htm eller ved at læse på Sofie's side (link længere oppe).



Tusind tak til Sofie, Anja og Charlotte for denne fantastiske aften !! Vi glæder os til næste gang :-)



Lørdag var vi så tidlige oppe igen for at komme til DGI amtsturnering i Sorø, hvor der var deltagere fra Sorø Hundevenner og "min" klub - Ringsted Agility Forening http://www.123hjemmeside.dk/daf - Jeg havde taget Bellis med, som løb i begynderklassen, hvor vi blev nr. 2 på tværs af højderne, mens jeg desværre handlede så forkert på agility banen, at vi blev disket lige før sidste spring - dumme dumme hundefører. Bellis løb super hele dagen - selvom vi kun nåede et spring pga. nedrivning i Tid -fejl og ud. Jens kom forbi i løbet af dagen med Dooley, da der nu ikke var så langt, hvilket var hyggeligt, så Dooley fik hilst på en masse nye hunde. Men det tog hun jo med ophøjet ro, som det nu er med hende. Dooley fik blandt hilst på Bounty - Bellis' kuldbror - som klarede sig så godt at han vandt Let-øvet agility klassen. Stort tillykke til Heidi.

Også tillykke til de andre vindere - placerede.

(Billedet viser Bellis i alternativ udgave af slalom træning - tak til Carina Enevoldsen for super billedet - http://www.aussies.dk/ )





Søndag har så stået på DcH træning, hvor jeg startede med at træne Dogdancing med Carina - vi tænkte at vi hellere må træne lidt før på lørdag i Næstved :-) Jeg fik også pudset lidt af programmet til Fragtment Eight som Bellis og mit nye FS nummer hedder. Har hørt rygter om mange mange starter på lørdag, så det bliver rigtigt spændende. Næste søndag har jeg været så heldig at få plads på Kath og Karen's kursus med Bellis, hvilket oz blir super inspirende..

Ingen kommentarer: