fredag den 26. oktober 2007

Jubiiiiii

Jeg skal alligevel deltage med hund på kurset på søndag - Emmy - http://www.hazyland.dk/ - har været så sød at låne mig hendes bordercollie tæve Hazy på søndag :-)

Emmy du er bare for god - tusinde tak !!!



Nu glæder jeg mig til at være reporter og fotograf til konkurrencen i morgen, selvom det selvfølgelig havde været sjovere at skulle deltage - men så kan jeg få hygget mig lidt med Carina (Hybrid) som jeg skal dele 1. parket med, når hun ikke lige skal dømme :-)



Rigtig god fornøjelse alle dem, som skal deltage!



Vi ses i Grønnegades Kaserne i morgen lørdag.



- i øvrigt, så har Hybrid og jeg været med i det klip, som TV2 Øst i aften har vist fra for-fun-HTM-aften, som løb af stablen sidste fredag hos CHarlotte Lyngholm - vi glæder os til at finde det på nettet, så vi kan få det at se :-) Så fandt vi linket - og ja de to Kelpie tøser gør det faktisk meget godt.. :-)
http://www.tv2regionerne.dk/?id=391507&r=3

- Carina og jeg var også med i en artikel som Emmy havde skrevet om dogdancing (super artikel) i Hund og Træning, der lige er udkommet for oktober. :-)


Lige til sidst et billede af de tre brune - Andy liggende, Bellis til venstre og Freja til højre - taget 28. maj 2007 af Carina - http://www.aussies.dk/

Ingen kommentarer: