lørdag den 5. juli 2008

Opdatering af freestyle

Johanna gik videre m begge hunde i dag - samt Sofie m Gaia, og da de allerede var udtaget blev der udtaget yderligere 3. Heriblandt en toller (meget anderledes nr m instrumental musik - men fede tricks) - en tervueren - en pumi (Emma's - der var nemlig to). Desværre så det ikke ud til at Kelpien gik videre - tros at de havde fortjent det både i dag og i torsdags.... meget arbejdsivrig lille lækker sort Kelpie med 2 tricks som jeg ikke har set andre gøre - et hvor hunden "halter" med både for og bagben på samme side samtdi

Generelt synes jeg i dag at man fra svenskeren en MASSE arbejde på bagben for hundene - meget publikumsvenligt men lidt trættende hvis meget af nummeret består af dette. Men flotte ting som vi ikke har set så meget af i Danmark.
Desværre fik jeg ikke set Frida's opvisning med hendes BC Alice - jeg så et par klip på en storskærm, men skulle ha' været helt fedt nummer - pocahontas agtigt. Med fed fortolkning af musik og tema.

Svenskerne er blevet bedre til ikke bare at danse til musikken, mens hunden næsten ingenting gør.

Håber at høre fra Sverige i morgen fra finalen - rygterne var løbet i forvejen men GINA PINK er den ene af dommerne ;-) og de to resterende er svenskere.

Rigtig god fornøjelse i Stockholm i morgen !!

Ingen kommentarer: