mandag den 26. november 2007

Ugen der gak....

Sidste uge var ferie uge.. Jubiii !
Og jeg snupper så også lige mandag i dag med... :-)

Vi fik brugt ugen til at afslapning - maling af badeværelse i det nye hus 2 x - biotur - Jens inviterede mig ud at spise på kro - Jens var med til lydighedstræning torsdag - fredag desværre begravelse i Jylland - lørdag underviste jeg i Rally og ordnede alle de sidste ting til udstilling søndag - og søndag morgen op tidligt for at køre til Kolind (Djursland) hvor KHKG afholdte vores sidste udstilling i år.

Vi "slæbte" alle hundene med - da vi godt kunne se at det ville blive en lang dag - og ja 15 timer afsted var vi da. Kørte over Storebæltsbroen begge veje - og snød ikke som visse andre *drille* som desværre måtte forlade julefrokosten for at nå deres færge (hvilket er helt forståeligt!)

Der var 9 Kelpier tilmeldt søndagens program - hvilket nok er noget af det største antalsmæssigt vi har set rigtig længe i Danmark. Lækkert !
4 hvalpe - og 5 tæver. 1 han - en hvalp - resten var tæver.

Skovfarmens Blue Cloud (han)- særdeles lovende 2. bedste hvalp
Skovfarmens Black Cia - lovende
Evallens Chocolate ulka - Særdeles lovende - bedste hvalp og modtager af Born To Work's vandrepokal for bedste baby el. hvalp - Bedst i Show (BIS) Hvalp4
Key To My Heart Dinky Di Dutch - Særdeles lovende - 3. bedste hvalp

Champtæver:
Coc-Free Zoe - 2. præmie
Born To Work Brown Bellis - 1. præmie - Certifkat Kvalitet - 1. vinder i klassen - Bedste tæve - Bedst i Racen

Unghundetæver:
Skovfarmens Black Betty - 2. præmie
Coc-Free Nemi - 1. præmie - 1. vinder af klassen - Særdeles lovende - Bedste unghund

Åben klasse tæve:
Born To Work Brown Bezoey - 1. præmie - Certifikat Kvalitet - 1. vinder af klassen - Certifikat - 2. bedste tæve - dermed DANSK UDSTILLINGSCHAMPION !! Stort tillykke til Charlotte ! Blir altid så stolt når det går godt for det afkom, vi opdrætter her på Kennel Born To Work :-)

De "grønne" Hunde er vores egne og deres resultater.

Bellis blev dermed årets Kelpie i KHKG - blev nr. 2 i årets sportshund i Rally med sine 100 point ud af 100 mulige - og hun modtog vandrepokal for årets bedste Kelpie tæve.. - sådan!

Tillykke til Pia med Tammy som fik diplom for bedste KHKG i DcH programmet; til Carina med Sunny for bedste KHKG hund i HTM/Freestyle.

Tak til alle for en rigtig god men lang dag.

Mandag (nå ja i dag) står den på træning med Miriam i Ubby efter snak med forsikring omkring vores vandskade i Ubby. Mandag aften står den på distance snak i Slagelse Rideklub, mens Jens skal på arbejde hele dagen.


Tog lidt billeder af hundene lørdag;
Freja:



Dooley:


Bellis (til højre) og Dooley:

Ingen kommentarer: